FRITUUR MUZZY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 116 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Muzzy. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2024 om 23:20 Mijn cola zero waren ze vergeten...heb ik nooit gehad ...
12 dec 2023 om 9:54 Eten trekt op niks Veel te laat Heel koud Alles was slecht
11 dec 2023 om 8:31 Altijd tevreden geweest maar dit keer, wauw! Durum was krokant en nu ineens doen ze kipkebab ipv kipfilet in de durum. Het is net een rad van fortuin, je weet nooit wat je krijgt…
9 dec 2023 om 7:18 Eten was koud toen we het aankregen In totaal hebben we 2u moeten wachten terwijl daar op stond 20 tot 45 minuten
8 nov 2023 om 18:13 Lekker eten Word optijd geleverd
5 nov 2023 om 16:03 Aanrader
29 okt 2023 om 18:37 Veel te lang moeten wachten op het eten, en natuurlijk gaat er bijstaan dat het op een zondag besteld is. En op de koop toe Was het eten niet echt warm tot zelfs sommige dingen koud.
2 sep 2023 om 23:24 Slechtste dat ik ooit heb gegeten
28 aug 2023 om 15:46 Niet zo lekker volgens ons
21 aug 2023 om 2:31 Verkeerde bestelling ondanks dat we meldden wouden ze niet helpen + duurde veel te lang + eten was niet lekker
19 aug 2023 om 23:01 Veel te lang!